VTO basiskwalificatie

Nieuw in het VTO assortiment is onze basiskwalificatie-nieuwe-stijl. Deze volledig nieuw ontwikkelde lesmethode en leermiddelen combineren de voordelen van e-learning met die van het volgen van lessen bij een verkeersschool.

Onze nieuwe basiskwalififcatie bestaat uit 30 uur individuele e-learning, inclusief uitgebreide examentraining. Daarnaast volgt de aspirant chauffeur 5 ondersteunende lessen (dagdelen) bij de verkeersschool, waarin ruim de tijd is voor het stellen van vragen en het toelichten van specifieke onderwerpen.

Deze combinatie van e-learning en klassikale ondersteuningslessen is een zeer efficiënte en effectieve manier om aspirant chauffeurs op te leiden voor de CCV theorie examens. De e-learning biedt didactische en logistieke voordelen, terwijl de klassikale lessen het voordeel van persoonlijk contact en aandacht kennen. Juist door deze combinatie is de nieuwe VTO basiskwalificatie de best mogelijke voorbereiding op de CCV theorie examens.

Ter ondersteuning zijn lesboeken en boeken met examenvragen beschikbaar.

De VTO basiskwalificatie-nieuwe-stijl is verkrijgbaar bij vele gerenommeerde verkeersscholen in Nederland, waaronder de VTO-partners.