Theorie-leren.nl

"Gebruik je internetvaardigheid om je theorie-examen te halen." kopt de brochure over theorie-leren.nl van Veka Best. "Jij bent thuis op internet, zoals een ervaren chauffeur dat is in het verkeer. Die vaardigheid kan je veel tijd en ergernis besparen. En geld. Geld dat je kunt besteden aan praktijkrijlessen."

Emmia ontwikkelde voor Veka Best www.theorie-leren.nl. Op deze site kunnen opleidingen gevolgd worden voor verschillende theorie-examens.

Via een theoriekaart met unieke code logt de cursist in en krijgt hij/zij gedurende een bepaalde tijd toegang tot een opleiding.
De cursist bepaalt zelf de lestijden, het tempo en kiest de onderwerpen die behandeld moeten worden. Theorie leren via internet begint makkelijk en blijft makkelijk, terwijl er elke les toch telkens meer verkeerssituaties bijkomen, die situaties steeds complexer worden, de vragen steeds meer inzicht vragen. Het blijft makkelijk doordat de opbouw van de lessen zo geraffineerd in elkaar zit.

Onder het motto "Vlugger leren, eerder slagen" zorgt de virtuele coach op theorieleren.nl voor een persoonlijke cursus op maat: hij reageert op antwoorden, houdt precies de vorderingen bij en komt gericht met lesstof voor de zwakke punten.

De cursist oefent het theorie-examen thuis precies zoals het bij het CBR afgenomen wordt en beleeft de examens thuis net zo sterk dat de examenzenuwen straks geen parten meer zullen spelen.

www.theorie-leren.nl is powered by Emmia (ontwerp, vormgeving en programmering).