Code

Project-code1

project-code2

CODE is een nieuwe NT2-methode voor hoger opgeleide volwassen anderstaligen. De methode leidt cursisten op tot niveau B2/C1 uit het Raamwerk NT2 en bereidt cursisten voor op het NT2 Staatsexamen, programma II. CODE motiveert cursisten door ze realistische taaltaken aan te bieden die goed aansluiten bij hun dagelijkse leven.

Voor anderstaligen die succesvol willen zijn in het onderwijs of het bedrijfsleven is taalvaardigheid een belangrijk thema. Het is voor hen uiteraard van groot belang om snel en effectief Nederlands te leren.

CODE omvat drie delen die elk bestaan uit een takenboek met cd-rom. Het lesmateriaal wordt steeds via het meest geschikte medium aangeboden omdat de integratie van verschillende media het taalleren bevordert. Het lesmateriaal is in grote mate zelfsturend en de boeken en de multimedia zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Van het multimediale oefenprogramma is, naast de standalone-cd-rom voor cursisten, een netwerk-cd-rom verkrijgbaar met een uitgebreide docentenmodule en een leerlingenvolgsysteem. Hiermee kunt u de activiteiten van cursisten op afstand volgen.