Alphabet op maat

Alphabet is een merkonafhankelijke leasemaatschappij die tot de top 5 grootste van Europa behoort.

Alphabet ondersteunt duurzaam en efficiënt mobiliteitsbeheer en biedt innovatieve oplossingen en diensten op maat, van advies tot allesomvattende beheeroplossingen. Het bedrijf is opgericht in 1997 en beheert meer dan 530.000 voertuigen, inclusief 70.000 onderhoudscontracten.

Emmia heeft een tool ontwikkeld die consultants van Alphabet in staat stelt om op een eenvoudige manier een presentatie samen te stellen en inhoudelijk toe te spitsen op haar klanten. De presentatie op maat kan interactief afgespeeld worden bij de klant aan tafel op een laptop of iPad. Daarnaast kan de presentatie ook in pdf-formaat beschikbaar gesteld worden aan de relatie, zodat de klant de presentatie nog eens rustig kan bekijken.

Deze tool is ontwikkeld met HTML5 waardoor met name de output uitermate geschikt is voor het gebruik op mobiele devices zoals de iPad.

Emmia ontwikkelt regelmatig informatieve of educatieve tools voor Alphabet. Denk aan mailprogramma's, kilometerregistratie, autoregelingen en calculatieprogramma's.